AdProLine® -kylmärasvanpoisto extra on emulgoiva kylmärasvanpoistoaine erittäin hyvällä liukenemiskyvyllä. AdProLine® -kylmärasvanpoisto extrassa on lisäaineita, jotka lisäävät tehokkuutta ja nopeutta muihin matala-aromaattisiin kylmärasvanpoistoaineisiin

KYLMÄRASVANPOISTO EXTRA 1L

420001
Varastossa Jukolantie: tuotetta rajoitetusti, tilaa nopeasti Mäkelininkatu: Tuote tilapäisesti loppu

Kylmärasvanpoisto on öljypohjainen, nopeasti vaikuttava aine, joka liuottaa pois hankalan rasvalian kuten tervan, asfaltin, öljyn jne. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on käsiteltävän pinnan oltava kuiva ennen käsittelyn aloittamista.


ovh. 18.00 €   13.00 € 10.48 € alv. 0% 30 päivän alin hinta: 13.00 € ja ennen kampanjaa: 13.00 €  

AdProLine® -kylmärasvanpoisto extra on emulgoiva kylmärasvanpoistoaine erittäin hyvällä liukenemiskyvyllä. AdProLine® -kylmärasvanpoisto extrassa on lisäaineita, jotka lisäävät tehokkuutta ja nopeutta muihin matala-aromaattisiin kylmärasvanpoistoaineisiin verrattuna. Sopii likaisten ajoneuvojen ja koneosien puhdistukseen, jotka esimerkiksi asfaltti, terva ja rasva mm. ovat lianneet.

AdProLine® -kylmärasvanpoisto extra sisältää tehokkaan emulgointipaketin, minkä ansiosta se pystyy kostumaan erilaisilla pinnoilla ja siten tehostamaan liukenemista. Toisin kuin perinteiset kylmärasvanpoistoaineet, AdProLine®  -kylmärasvanpoisto extra toimii tehokkaasti myös märillä pinnoilla. Tuote on matala-aromaattinen eli sen haju on mieto, mikä parantaa käyttöympäristöä. Emulgoivan ominaisuutensa ansiosta vedellä huuhtelusta tulee tehokkaampi.

Öljynerotus
Tuote erottuu nopeasti vedestä. 

Käyttöohje 

Suihkuta alhaisella paineella ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele lopuksi vedellä. Tarvittaessa voidaan sen jälkeen pestä vahashampoolla.

Annostus
Tuotetta käytetään laimentamattomana.

Tekniset tiedot:

Väri
Kirkas neste
 
Tiheys
n. 0,83
 
Aromaattipitoisuus
Maks 0,5%
 
Leimahduspiste
n. 70°C
 
Varastointi
+15°C – +25°C